Jdi na obsah Jdi na menu

scooby doo svět

30. 3. 2014

Scooby-Doo a jeho přátelé jsou natolik oblíbenými pohádkovými postavičkami, že se dočkali hned několika zfilmování. Scooby-Doo se tak dočkal nejen animované, ale i hrané podoby. Animovaná pohádka byla natočena v roce 1969Celá parta řeší různé záhady se strašidly

Děj seriálu Scooby-Doo

Scooby-Doo je pes, který není jen tak obyčejný. Umí totiž mluvit a chová se jako člověk. Se svými kamarády ze světa lidí se stará o to, aby byl svět zbaven nadpřirozených bytostí. Jeho nejlepší přítel Shaggy a jejich přáteléDaphne, Velma a Fred se společně snaží přijít na kloub záhadám všeho druhu. Vždy se jim nakonec podaří záhadu rozluštit a zbavit tak svět dalších podivných bytostí.

Celá parta řeší různé záhady se strašidly Přátelé jsou na stopě další záhadě

Přátelé jsou na stopě další záhadě

Scooby-DooShaggyDaphneFredVelmaMystery INC.Mystery INC.Scooby-DooScooby-DooShaggyScooby-DooShaggyVelmaScooby-Doo, ShaggyFredMystrey INC.Snow MonsterMystery INC.Fred, DaphneFred, Snow monsterScooby-Doo, ShaggyWolfmanScooby-Doo, ShaggyGhostZombieScooby-DooMummyLurchZombieMummyScooby-DooScooby-Doo, ShaggyScooby-Doo, ShaggyFarmerScooby-DooVelmaScooby-DooFredShaggyZorroScooby-DooFredZorroDaphneWitchBirdmanScooby-DooScooby-DooScooby-DooPirateDaphnePirate CaptainScooby-Doo, ShaggyPirateFredScooby-DooDaphneVelmaVoodooScooby-DooScooby-DooScooby-DooScooby-DooScooby-Doo, ShaggyMystery INC.DaphneDaphneScooby-DooScooby-DooMystery INC.