Jdi na obsah Jdi na menu

Scooby Doo f 2

25. 5. 2015

 

Scooby-Doo! and the Skeletons

 

Scooby-Doo! and the Skeletons je neoficiálne vydané DVD, ktoré obsahuje tri epizódy z dvoch seriálov so psím hrdinom. DVD vyšlo 26. júna 2012 v niektorých európskych krajinách.
Čo majú spoločné vodná príšera, ukrytý poklad, duch Paula Revereho a Harlem Globetrotters? Sú spolu na strašidelnej lodi v epizóde The Loch Ness Mess. V ďalšej časti zvanej Scooby ala Mode, Daphne, Shaggy, Scooby a Scrappy navštívia Francúzsko pri príležitosti 200. výročia Akadémie Versailles. Samozrejme, výlet sa nezaobíde bez záhady. Nakoniec nasleduje cesta do Transylvánie v epizóde Who's Minding the Monster?

poster

Scooby-Doo a Lochnesská příšera (video film)

 

Scooby-Doo, Shaggy a parta ze Záhad s.r.o. cestuje do Skotska na prázdniny a neočekávaně se octne tváří v tvář největší záhadě všech dob - Lochnesské nestvůře! Existuje opravdu? Počáteční důkaz naznačuje strašidelné "ano", když se za oknem rodinného zámku předků Daphne objeví cosi obrovského. Dokáže Scooby-Doo a jeho parta vyřešit jednu z nejdéle trvajících záhad historie?

poster

  •  

    Scooby-Doo a kletba Kleopatry

  • V pověsti se vypráví, že Kleopatra ukryla do tajné hrobky poklad. Ten ale střeží armáda mumií. Scoobyho parta se snaží zastavit hledačku pokladů, která je rozhodnutá dostat se k ukrytému pokladu za každou cenu. Poklad je ale prokletý

poster

Scooby Doo a karneval děsu

Každý miluje zábavní parky, pokud v nich ovšem nestraší! V epizodě Scoobyho Lunapark změří Scooby-Doo, Shaggy a Scrappy-Doo síly se svalnatým silákem. V dalším příběhu Karnevalové třeštění se naši přátelé zúčastní karnevalu, kde ztratí svoji učitelku přírodopisu, paní McDrabbleovou. Nakonec gang v epizodě Dům budoucnosti navštíví automatizovaný dům a pro změnu zmizí Daphne. Když se objeví záhada, kterou je třeba vyřešit, pak je tu Scooby-Doo!

Aloha Scooby-Doo! (video film)

Shaggy, Scooby-Doo a Mystery Inc. se jedou podívat na Havaj, kde se pořádá slavná soutěž surfařů. Na místě však zjistí, že se k životu probudilo nebezpečné monstrum. Místní obyvatelé jsou přesvědčeni, že je to projev rozzlobených ostrovních bohů, kteří nechtějí, aby se na posvátných místech stavěly hotely, bazény a hřiště. Obavy se potvrdí v okamžiku, když na surfaře zaútočí malí ďáblíci. Bude to první záhada, kterou se Daphné nepodaří rozlousknout? Čas běží jako splašený a pomsta bohů sopka zanedlouho exploduje

Poster k filmu 
						Aloha Scooby-Doo! (video film)
						
					
				Poster k filmu 
						Aloha Scooby-Doo! (video film)

Scooby-Doo a duch čarodějky (video film)

 

Poté, co Scoobyho parta pozná spisovatele hororů Bena Ravencrofta, navštíví jej v Nové Anglii na velkém Dni díkůvzdání. Scooby a jeho parta se dozvídají, že městečko je často navštěvováno duchem, Benovou předkyní Sarah. Nikdo neví, jestli Sarah byla buď dobrosrdečná léčitelka, nebo čarodějnice. Ben už několik let usilovně hledá její knihu, ve které jsou recepty k uzdravování lidí. Scoobyho parta se pokusí knihu najít

Poster k filmu 
						Scooby-Doo a duch čarodějky (video film)
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo a duch čarodějky (video film)

  •  

    Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)

  • Shaggyho strýc synovci odkázal značné dědictví v ukrytých špercích. Scooby a Scrappy se k němu přidávají, aby se pustili do pátrání, které je vede různými padacími dveřmi a podzemními tunely starého zakletého zámku Beauregard! Hledači pokladu jsou vystrašeni duchem Shaggyho strýce, a tak si na pomoc přivolají nadpřirozené stvoření, bratry Boovy. Jsou to strašidla, co sama honí přízraky! Nenechte si ujít, jak všichni dohromady vyluští záhadu v nejnovějsím Scooby snímku

poster

Scooby-Doo!: Zimní superpes

 

Oslavte zimu ve Scoobyho stylu: Scooby-Doo a parta Záhady, s.r.o. se utkají se svátečními strašáky, mrazivými nocemi a – jejda – s duchem Vánoc, který chce každému popřát strašidelné Vánoce! V této kolekci mrazivých skopičin vyřeší Scooby-Doo a jeho parta sérii záhad, aby zabránili skupině hrozivých lumpů ukrást ducha zimy! Epizody: 1. Louskáček Scooby 2. Aljašský král zbabělců 3. Strašidelná noc se sněhovou příšerou 4. Sněžný přízrak

Poster k filmu 
						Scooby-Doo!: Zimní superpes (video film)

Scooby-Doo! Upíří hudba

 

Scooby-Doo! se tentokrát proměnil v muzikál! Partička se vydá na upírský festival, který ovšem překazí opravdový upír. Věci jdou od desíti k pěti, krvežíznivec si totiž vybral za nevěstu ... Daphne!
Parta Záhady s ručením omezeným vám tentokrát zatančí i zazpívá! Gang je značně znaven neustálým lovením monster, a tak se vydají na dovolenou, kde, jak doufají, nebudou žádné strašidelné věci ani mystéria. Jejich cílem je vesnička Little Bat, kde se koná upírský festival. Velma má radost, protože se tam setká i s autorem knih o upírech. Ukáže se, že spisovatel je nejstarším žijícím příbuzným Van Helsinga a není na tom finančně zrovna nejlépe. Provede gang po svém upírském muzeu, kde je mimo jiné rakev nejstaršího 'žijícího' upíra Valdronya, opatřená deseticentimetrovým sklem. Později se gang jde podívat na vystoupení skupiny herců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou skuteční upíři a podle toho také žijí. Jenže omylem svým tajemným zpěvem probudí ze spánku Valdronya. Skutečného upíra posedne amok a co je ještě horší, usmyslí si, že se Daphne stane jeho nevěstou!

poster

Scooby-Doo! Strašidelné hry

 

Nechť zábava a hry započnou! Scooby-Doo! a jeho parta Záhady s.r.o. se účastní Světových atletických her. O strach nebude nouze - zábava jde stranou, když ožije 1000 let stará socha a Scooby, Shaggy, Fred, Daphne a Velma ji musí zneškodnit dřív, než pokazí celý závod.

Poster k filmu 
						Scooby-Doo! Strašidelné hry
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo! Strašidelné hry

Scooby-Doo! Tréma před vystoupením (video film)

 

Scooby-Doo, Shaggy a společnost Záhady s.r.o. vyráží tentokrát do Chicaga, kde se duo Fred a Daphne dostalo do finále talentové soutěže. Samozřejmě, že Scooby a Shaggy mají tajný úkol. Co čert nechtěl – operní dům, odkud je televizní soutěž vysílána, má svou historii v podobě hororového fantoma. Za využití převleků se Scooby-Doo honí za stopami a protože si nikdo nesmí ničeho všimnout, je jasné, že nás čeká dobrodružství plné legrace!

Poster k filmu 
						Scooby-Doo! Tréma před vystoupením (video film)
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo! Tréma před vystoupením (video film)